Holidaylink

Woningruil

Log in voor het bekijken van woningruil advertenties.

Uw woningruil begint bij HomeLink

Bij een geslaagde woningruil gaat het niet alleen om het vinden van het juiste huis op de goede plek, maar ook om de juiste mensen. Mensen bij wie u zich thuisvoelt. Mensen met zorg en respect voor uw eigendommen, net als u.

Daarom is Holiday Link vanaf het begin zo'n 35 jaar geleden de Nederlandse vertegenwoordiging van HomeLink International, 's werelds oudste huizenruilorganisatie met woningruilers in 71 landen.

Een geslaagde ruilvakantie

Homelink bestaat 60 jaar, sinds 1953 U kunt pas genieten van uw ruilvakantie in andermans huis als u erop kunt vertrouwen dat uw eigen woning in goede handen is bij de ruilers. HomeLink biedt u zo'n groep mensen. Mensen die flexibel, avontuurlijk en reislustig zijn, die gastvrijheid, zorgzaamheid en betrouwbaarheid belangrijk vinden. Misschien wel mensen om bevriend mee te raken.

Persoonlijke ondersteuning bij vragen

Wij bieden meer dan alleen maar een internetsite. Bij ons wordt u persoonlijk geholpen. Holiday Link heeft een klein team enthousiaste professionals die u graag bij al uw vragen verder helpen. U krijgt zoveel mogelijk hulp van één en dezelfde persoon. Wij begeleiden u graag op weg naar een fantastische woningruilvakantie en daarna.